Algemene Informatica

Netwerken

Myriade is uw ideale partner voor netwerken van 3 tot een 80-tal pc's. Graag adviseren wij u omtrent de mogelijkheden hiervan.
Ook de netwerkinfrastructuur en de nodige elektriciteit kunnen wij plaatsen in uw gebouwen of bestaande infrastructuur uitmeten en certificeren.

Hardware

Goede machines vereisen kwalitatief hoogstaande hardware, vakkennis en regelmatig onderhoud. Myriade staat garant voor uitstekende toestellen, krachtig en stabiel, van eenvoudige desktop-computer tot de meest geavanceerde server.
Een goede, op uw bedrijfssituatie gerichte automatiseringsoplossing, is niet een kwestie van een automatiseringsblik opentrekken. Daarom biedt Myriade oplossingen op maat. Of het nu gaat om een bestaande oplossing waar toevoegingen en/of wijzigingen in gewenst zijn, of om een totaal nieuwe oplossing. Wij werken voornamelijk met Fujitsu desktops, notebooks en servers. Ook voor randapparatuur verkiezen we de klassieke A-merken.

Software

Myriade levert verschillende softwarepakketten, voornamelijk gericht op zakelijk gebruik, zoals Microsoft Office toepassingen, beveiligingssoftware, FotoWare, boekhoudpakket Integral , etc.
De service na verkoop is voor ons een belangrijk aspect van de samenwerking met de klant.

Interventiecontracten

Voor veel klanten is hun informatica en telecommunicatie de spil geworden van hun bedrijf. Technische problemen vereisen dan ook een snelle aanpak. Daarvoor kunnen wij u een interventiecontract aanbieden, zodat u erop kan rekenen dat één van onze medewerkers binnen de afgesproken tijd bij u ter plaatse is. Dit kan variëren volgens de behoefte van uw bedrijf.

Klanten en referentieprojecten

  • UZ Gent
  • VH Sint-Joris
  • KAHO St Lieven
  • Publiganda
 

Netwerken

Hardware

Software