Datarecovery

Harddrive Digitale data is handig en perfect reproduceerbaar. Een document of foto kan je hergebruiken zonder enige vorm van kwaliteitsverlies.

Maar de dragers van data zijn helaas onderhevig aan externe factoren.
Harde schijven kunnen crashen, memorysticks kunnen hun data verliezen.

Myriade doet zijn uiterste best deze data te recupereren aan de hand van geavanceerde technologieën.

De gouden regel die in acht dient genomen te worden: werk NIET meer op het medium na het vaststellen van het probleem! Zet alles uit, verwijder uit stopcontact en indien nodig de batterij.

 

No Cure, No Pay

Harddrive Details
Na een grondige analyse van het medium in kwestie, wordt bepaald of het al dan niet mogelijk is om data te recupereren zonder het medium naar een clean room te sturen.
Valt er helemaal niets meer aan te doen, hoeft u ook niks te betalen.
Kunnen wij de data redden, dan krijgt u een offerte met wat wij kunnen herstellen.
De mogelijkheid bestaat ook om het medium naar een clean room in Frankrijk of het VK te sturen.

 

De Clean Room

Cleanroom
Afhankelijk van de waarde van de informatie kan het medium naar een Clean Room worden verzonden om daar reconstructie te doen.
Hier hangt echter wel een prijskaartje aan vast:
voor ‚¬750 krijgt u een offerte met de concrete prijs van recovery en een lijst van de data die recovered kan worden. Wordt deze aanvaard, is de prijs van de offerte al een deel van de eindprijs.

Datarecovery: No Cure, No Pay

Na een grondige analyse van het medium in kwestie, wordt bepaald of het al dan niet mogelijk is om data te recupereren zonder het medium naar een clean room te sturen. Valt er helemaal niets meer aan te doen, hoeft u ook niks te betalen.

Contacteer ons